Savo Manojlović u video snimku ukazuje na „veliku prevaru Željka Mitrovića“ 

Vesti 13. maj 202320:44 82 komentara
N1

Pokret Kreni - Promeni izašao je sa video snimkom koji kako navodi direktor za kampanje tog pokreta Savo Manojlović, otkriva da se sprema “Velika prevara Željka Mitrovića”.

Savo Manojlović u video obraćanju ukazuje da zbog protesta vlasnik Pinka Željko Mitrović još uvek ne emituje Zadrugu na toj televiziji. Istovremeno međutim iz video snimaka sa live emitovanja „učesnici Zadruge govore kako je Željko Mitrović ušao kod njih i tražio da 15 dana budu kulturni, a nakon toga sve po starom“.

“Kulturno bez uvreda, bez ružnih reči” – Prenosi jedna učesnica Zadruge reči Željka Mitrovića. “Lik je rekao da petnaest dana bude bez ružnih reči, a posle toga sve će biti ok”, čuje se na snimku kako dodaje druga učesnica.

Željko Mitrović je prema navodima ovog pokreta najavio da večeras prvi put ulazi u Zadrugu, a iz videa koji podelio Kreni Promeni očigledno je da je već ulazio tajno.

„Takođe učesnici među sobom govore da je jedva sprečio ukidanje Zadruge“, navodi se..

Posebno je zanimljivo, navode u Pokretu Kreni promeni da im je Mitrović rekao kako je protestovalo samo 8.000 ljudi, ali da je dva miliona ljudi podržalo Zadrugu. Mitrović im je očigledno izneo lažne podatke. Više je nego očigledno da je u Beogradu bilo preko 100.000 ljudi, a ne spominje da je preko 430.000 peticijom tražilo ograničavanje rijalitija koji propagiraju nasilje.

Savo Manojlović podsetio je u video obraćanju da su privatne televizije dobile nacionalnu frekvenciju kako bi pored ostalog proizvodile kulturni, naučni, program za decu i program za maloletnike.

„TV Pink nema navedene vrsta programa, a pre skoro četiri godine predloženo je narodnom inicijativom zvaničan predlog zakona kojim se traži ograničavanje rijaliti programa i uvođenje minimum pola sata programa za decu i pola sata prgrama za maloletnike“, navodi Pokret.

“Za 15 dana oni očekuju da uguše ove proteste. Kreni Promeni ne organizuje ove proteste, ali je bio i biće na svakom od ovih protesta i poziva građane da nastave da protestuju. Do pobede.” – rekao je Savo Manojlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare