U rancu učenika Ribnikara nađen nož, ranije stavljao na TikTok neprimeren sadržaj

Vesti 23. feb 202412:22 > 13:08 277 komentara

Kako nezvanično saznajemo, nož u rancu učenika 8. razreda OŠ Vladislav Ribnikar pronašli su đaci.

Kako nam je ispričao roditelj jednog od učenika tog razreda, deca su pronašla nož, nakon što ga je on pokazivao. Đaci su zatim obavestili obezbeđenje i školskog policajca.

Sve se dogodilo na školskom odmoru.

U školu je došla i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Roditelj kaže da se radi o učeniku na čije je ponašanje i ranije skretana pažnja upravi škole.

Povezano:

Ostavljao je pre dva, tri meseca uznemirujuće snimke na Tik-Toku, kaže jedan od roditelja. Roditelji navode da su bili na sastanku tim povodom i smatraju da je „to htelo da se zataška“. Iz škole je tada rečeno da je obavljen razgovor sa detetom i da je sve u redu i da se sve te situacije neće ponavljati. Nezadovoljni su, kažu i zbog toga jer je, nakon disciplinskog postupka, za psihološkinju škole vraćena ista osoba koja je bila i pre masovnog ubistva.

Deca koja pohađaju OŠ Vladislav Ribnikar danas su puštena kućama. U Vajber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije, bez navođenja o čemu se radi, a stajalo je i da nastave neće biti do kraja dana.

Ekipa N1 je zatekla četvoricu policajaca, ali su oni rekli da nemaju ovlašćenja da daju informacije, ali da niko nije povređen.

Nisu potvrdili da je dečak odveden u policijsku stanicu, kako su neki mediji preneli.

Deca prve smene su puštena kući, ali dolaze đaci iz druge smene i kako javlja reporter N1, vlada konfuzija, jer deo roditelja đaka koji idu popodne nije dobio nikakvu informaciju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare