SBB: Prihvatamo poslednju ponudu Prve i B92 da im platimo koliko i Pinku

Vesti 21. okt 202215:07 122 komentara
Kanali SBB TV Prva B92 foto Shutterstock Promo
Shutterstock, Promo

"Obaveštavamo vlasnika i rukovodstvo televizija Prva i B92, da smo saglasni sa njihovom poslednjom javnom ponudom u kojoj nas pozivaju da im za distribuciju kanala platimo koliko i televiziji Pink za distribuciju njihovog nacionalnog kanala", saopštio je SBB.

Povezane vesti

„Pozivamo vlasnika Prve i B92 Srđana Milovanovića da nam još danas pošalje ugovor za obe televizije kako bismo nastavili nesmetano da ih distribuiramo i omogućimo svim korisnicima gledanje kanala sa nacionalnom frekvencijom“, navodi se u saopštenju kompanije SBB.

„Verujemo da nacionalne frekvencije koje su javno dobro i pripadaju jednako svim građanima i treba da budu dostupne svima, a nikako da koštaju 38 miliona evra koje ste prvobitno zahtevali“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da ovim gestom SBB i javno želi još jednom da ukaže da je jedini razlog najavljenog prekida saradnje sa televizijama Prva i B92 taj što je cena uvećana za 1.000 odsto.

„Ukoliko nas posle izjava da se programi nude po ceni koju plaćamo televiziji Pink, pa čak i sa nižom cenom od toga, sa Prva i B92 ne pozovu da potpišemo ugovor, odgovornost će biti samo na njima, na šta od početka i ukazujemo“, navodi SBB.

SBB je deo United Grupe, u okviru koje posluje i N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare