SBB tradicionalno otključava kanale i Video klub

Vesti 05. dec 202215:30 32 komentara
Promo SBB

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, kompanija SBB je najavila tradicionalno novogodišnje otključavanje kanala i Video klub kataloga.

U periodu od 13. decembra do 17. januara, dodatni kanali kao i sadržaji Video kluba će biti otključani svim SBB, Total TV i korisnicima usluge EON van SBB mreže, saopšteno je iz SBB-a.

„Ova godina je bila zaista posebna za nas – godina u kojoj smo proslavili dve decenije od nastanka naše kompanije, u kojoj realizujemo jedan od najvažnijih projekata – završetak digitalizacije i stvaramo GIGA Srbiju. U duhu darivanja želimo i da zaokružimo jubilarnu godinu, pa tako sada već tradicionalno otključavamo dodatne TV kanale i Video klub, a za naše korisnike EON Full, EON Premium, Gold Extra, Gold Premium i Total TV Premium paketa spremili smo i katalog „Naš poklon“ u Video klubu“, izjavila je Jela Krivokapić, menadžerka za odnose sa javnošću SBB kompanije.

Iz SBB-a dodaju da praznična magija donosi najpopularniji zabavni program u okviru TV kanala CineStar Premiere Plus, Pickbox, National Geographic, Hopster, Da Vinci Kids i drugih, koji će tokom decembra i januara prikazivati najveće blokbastere, akcione, komedije i mnoge druge praznične specijale.

„Specijalnim poklonima će se najviše obradovati naši najmlađi na koje smo mislili i ovoga puta. Korisnici koji u okviru svog paketa imaju EON Smart Box mogu da se prijave za promotivni primerak EON Kids daljinskog upravljača putem MojSBB portala ili aplikacije i pruže svojim mališanima dodatnu zabavu. Količine su ograničene – 2023 primeraka će biti podeljeno, brojkom koja simbolizuje narednu godinu. Neka novogodišnja čarolija počne“, zaključila je Jela Krivokapić.

„Srećni praznici. Uživajte uz otključane kanale i Video klub“, poručuju iz SBB-a.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare