SBB: Vreme je za praznični Connect Shopping vikend

Vesti 09. dec 202214:36 0 komentara
Promo

SBB kompanija je saopštila da će svi njihovi korisnici od danas, do nedelje, 11. decembra moći da uživaju u Connect Shopping vikendu uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu na shoppster.rs.

Kako je saopšteno, na popustu od 20 odsto su „gejmerska stolica Cooler Master u tri boje, kao i Philips kućni aparati“, a uživaoce kafe očekuje „sjajna pogodnost – aparat za kafu Lavazza Jolie koji će biti dostupan za samo 1 dinar, kupovinom 25 kutija Lavazza amm kapsula i još mnogo toga“.

„Novogodišnja euforija je počela, a mi smo u saradnji sa shoppster.rs pripremili specijalne popuste i ovog meseca za sve naše korisnike koji više vole online kupovinu i to uz super popuste i besplatnu dostavu. Pored toga, od 13. decembra do 17. januara otključavamo i dodatne kanale i Video klub za sve naše korisnike. Mesec darivanja može da počne“, izjavila je Jela Krivokapić, menadžerka za odnose sa javnošću kompanije SBB.

Specijalne pogodnosti, kažu, nisu samo u okviru Connect Shopping vikenda.

„Stalni popusti od 10 do 50 odsto na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova čekaju sve SBB korisnike. Sve što je potrebno je da se registruju podacima sa naloga MojSBB na sajtu shoppster.rs i tako automatski postanu članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. Connect Shopping vikend su postali sada već tradicija, zato uživajte u najpametnijoj kupovini i ovog meseca! Praznici mogu da počnu“, poručuju iz SBB.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!