Održana sednica Predsedništva SNS

Vesti 24. avg 202217:20 > 19:14 54 komentara
Tanjug/ Strahinja Aćimović

U Beogradu je održana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj je trebalo da se razmatra pitanje mandatara i sastava buduće vlade i situacija na Kosovu i Metohiji. Sednica je počela oko 17 sati, a završena nešto posle 19 sati.

Pored predsednika SNS Aleksandra Vučića, na sednicu su došli su visoki partijski funkcioneri, među kojima predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, poslanici Aleksandar Martinović i Sandra Božić, ministri Irena Vujović, Zorana Mihajlović, Siniša Mali, Darija Kisić, Zlatibor Lončar, Tomislav Momirović, Maja Gojković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Došli su i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i premijerka Srbije Ana Brnabić, koje je Vučić najavio kao potencijalne mandatare za sastav Vlade.

Ispred sedišta SNS bio je i predsednik Udruženja kidnapovanih, ubijenih i nestalih na Kosovu Simo Spasić, koji je aplaudirao pojedinim članovima SNS i dobacivao „Kosovo je Srbija“, a Zorani Mihajlović „Srebrenica nije genocid“.

On je ponovo targetirao televizuju N1 povicima da su N1 i Nova S srbomrsci koji ignorišu srpske žrtve, kao i Žene u crnom natpisom „Žene u crnom antiratne-posleratne profiterke“.

Tanjug/ Strahinja Aćimović
N1
N1
Tanjug/ Strahinja Aćimović

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare