„Za sedam, osam dana će godišnjica izbora, a ja još nisam uveo sankcije Rusiji“

Vesti 26. mar 202311:20 > 13:50 39 komentara
Savet za nacionalnu bezbednost
N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Savet za nacionalnu bezbednost još u februaru prošle godine usvojio zaključke u vezi sa ratom o Ukrajini. Vučić je za TV Pink rekao da će za sedam, osam dana biti godišnjica izbora u Srbiji, a da on još nije uveo sankcije Ruskoj Federaciji, iako su pojedini opozicioni političari izjavljivali da će to učiniti odmah posle izbora.

Vučić je za televiziju Pink rekao da Srbija još nije uvela sankcije Rusiji, iako su pojedini opozicioni političari najavljivali da bi to moglo da se desi dan nakon izbora u aprilu 2022. godine.

„To je kada se neko drži, ne može uvek, natera vas sila prilika, ali kao što vidite bez zaklinjanja, bez preteških reči, godinu dana smo uspeli da izdržimo te pritiske“, rekao je Vučić.

Predsednik je pozvao građane da 22. aprila dođu na Vojni aerodrom „Milenko Pavlović“ u Batajnici, kada će, kako je rekao, Vojska Srbije prikazati bukvalno sve što ima.

Izvinjenje zbog emitovanja pogrešne informacije

Portal N1 je ranije danas emitovao vest agencije Beta u kojoj je pogrešno preneto da je predsednik Vučić na Pinku izjavio da će nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biti održana za sedam ili osam dana.

Izvinjavamo se zbog pogrešno prenete informacije.

Komentari (39)

Vidi sve komentare