Sergej Trifunović zahvalio Čedomiru Jovanoviću

Vesti 21. apr 202415:32 85 komentara
N1

Glumac Sergej Trifunović u subotu je pušten iz pritvora, a sada se u kratkoj izjavi za Nova.rs osvrnuo na jučerašnji komentar lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Trifunović je u četvrtak 18. aprila oko 20 časova priveden na Voždovcu nakon što je kod njega pronađena marihuana.

Priveden je i S.A. (1993) koji je Sergeju Trifunoviću prodao marihuanu. I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović komentarisao je juče Trifunovićevo privođenje na društvenoj mreži „Iks“ i glumcu pružio podršku.

„Prejadna je hladnoća sa kojom naše društvo odgovara na ‘zločin i kaznu’ Sergeja Trifunovića. Ta tupa tišina koja prati njegov marihuana greh i zadržavanje u pritvoru nije izraz naše čistote nego mera naše neljudskosti i gluposti. Dugo mi nije važno zašto smo postali hulje. Važno mi je da ja na takvo društvo ne pristajem“, počeo je Jovanović i dodao:

„I da do kraja sveta ‘pi*a po mom grobu’ Sergeja želim slobodnog da srcem misli, govori i radi. Samo tako i on i ja ali i svi koji su noćas za razliku od nas dvojice gutali, duvali i šmrkali možemo opet pronaći svoj mir i mir među svima nama. Zato molim tužilaštvo ali i AV-a koji u ovoj zemlji ‘pušta kišu’ da me razumeju dok javno tražim slobodu za Sergeja Trifunovića. I tako odbrane našu ljudskost“, zaključio je lider LDP.

Trifunović se sada u izjavi za Nova.rs zahvalio Jovanoviću:

„Zahvalio bih se Čedomiru Jovanoviću, od srca. Njegova izjava ima još veću težinu jer nismo u dobrim odnosima. Svaka čast, zaista“, rekao je glumac.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare