Shoppster dobitnik priznanja „Top 50 – Najbolje online stvari“

Vesti 05. feb 202116:38
shoppster
Promo

Najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com, koja je u vlasništvu United Grupe, nosilac je prestižnog priznanja "Top 50 – Najbolje online stvari" magazina PC Press u kategoriji e-commerce industrije u 2020. godini, navodi se u saopštenju.

Ovo priznanje, kako se navodi, „potvrđuje da je Shoppster uspeo u nameri da, kada je to bilo najpotrebnije, pruži jednostavan, brz i bezbedan servis na više prodajnih kanala, realizovan u skladu sa standardima najmodernijih svetskih e-commerce modela“.

„Shoppster online i TV prodavnicu u Srbiji smo lansirali pre četiri meseca, u Sloveniji pre dva – ali pre samog lansiranja – intenzivno smo radili na postavljanju biznisa više od dve godine. Raduje nas što se to ljudima svidelo – uspeli smo da stignemo do kupaca, dobavljača i, kako to ovo priznanje pokazuje, do e-commerce zajednice Srbije“, istakla je Ljiljana Ahmetović, direktorka Shoppster-a.

U godini koja je, navodi se, u potpunosti promenila navike potrošača, „Shoppster je redefinisao iskustvo online kupovine, ponudivši korisnicima preko 75.000 proizvoda u okviru više od 1.800 brendova“.

Takođe, dodaje se, na shoppster.com svakodnevno se priključuju novi mikro i mali preduzetnici kojima je omogućena prilika da, bez ikakvih novih ulaganja, ne samo sačuvaju svoje poslovanje od posledica pandemije, već da ga digitalizacijom dodatno prošire i dosegnu višestruko veći broj zainteresovanih kupaca.

„S nekim od najvećih svetskih e-commerce eksperata u svom timu, Shoppster svakodnevno radi na obogaćivanju ponude i iskustava svojih korisnika. Na razvoju brendova mikro i malih preduzetnika se brižljivo radi, dok su kupci odnedavno dobili priliku da pristupe Shoppster Smart programu lojalnosti, čije brojne pogodnosti su učinile online kupovinu još povoljnijom i raznovrsnijom. Pored internet prodavnice, prodajni kanal Shoppster TV, jedinstven na našem tržištu, u najkraćem vremenskom periodu postao je prepoznatljiv i popularan kod publike svih starosnih dobi“, navodi se u saopštenju.

Kao predvodnik u modernizaciji e-commerce tržišta, uz ovo priznanje kao veliki podstrek, Shoppster će, navodi se, nastaviti sa širenjem svog asortimana, usluga i pogodnosti za sve kupce i proizvođače.

Izbor za „Top 50 Najboljih online stvari“ redakcija PC Press-a organizuje poslednje 24 godine, i jedini je zvanični izbor najboljih sajtova, aplikacija i stranica na društvenim mrežama u Srbiji, dodaje se.

Shoppster je deo United Grupe, u okviru koje posluje i N1.

Komentari

Vaš komentar