Simo Spasić na ulici pretio Jelisaveti Sablić

Vesti 31. mar 202211:5322 komentara
Izvor: N1/arhiva

Legendarna jugoslovenska i srpska glumica Jelisaveta Seka Sablić kaže da joj je na ulici pretio Simo Spasić, te da joj je dobacivao "Ubiće ti dete".

Uznemirena Seka je prilikom telefonskog razgovora za Nova.rs izjavila da je bila na promociji knjige na Adrićevom Vencu, a da je po izlasku iz zgrade na ulicu ugledala Simu Spasića, predsednika Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM, inače poznatog po pretnjama novinarima i pozivima na njihovo ubistvo, ali i zastrašivanju svakoga ko nije po volji režimu.

Povezane vesti:

Sablić tvrdi da joj je Simo Spasić rukom pokazivao na majicu, na kojoj je nešto pisalo.

„Bila sam malo udaljena, pa nisam videla šta piše. Pošto je gledao u mene i pokazivao mi to, ja sam mu rekla – mrš“, rekla je Seka Sablić.

Nakon toga je Simo Spasić krenuo da viče i ponavlja „ubiće ti dete.“

Seka Sablić kaže da mu je još jednom uzvratila sa „mrš“, a da se nakon toga udaljila, dok je ona nastavio da ponavlja pretnje.

Glumica tvrdi i da je bilo svedoka – dva policajca koji su čuli ono što Spasić uzvikuje, ali navodi da nisu reagovali.

Simo Spasić poznat je kao neko ko preti političkim neistomišljenicima, kritičarima vlasti ili nezavisnim novinarima. Ranije je poručio da “strane plaćenike” iz N1, Nova S, Danasa, NIN-a, Vremena i Južnih vesti  „treba nabiti na kolac jer ruše državu Srbiju a bogate se na kostiju Srba.“

Komentari

Vaš komentar