Sindikalac EPS-a o pucnjima: Imam razloga da verujem da je to pretnja meni

Vesti 02. nov 202113:14 11 komentara

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da je na nedavno smenjenog predsednika Sindikata radnika Elektroprivrede Srbije Milana Đorđevića, koji je otvorio aferu o prisluškivanju u tom preduzeću, pucano u znak upozorenja. Đorđević za N1 kaže da je pucano u prozor kafića isped kojeg je bio parkiran njegov privatni automobil. Đorđević navodi da ima razloga da veruje da je on bio meta jer se, kako kaže, protiv njega i njegovih kolega vodi hajka pune dve godine.

Podsetimo, Tepić je, u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navela da je, nakon što je nedavno smenjeni predsednik Sindikata radnika EPS-a otvorio aferu o prisluškivanju u EPS-u i nabavci tehnike za tajno prisluškivanje ljudi, na njega pucano u Aranđelovcu sa dva metka upozorenja dan uoči protesta koji je održao sa radnicima prošle nedelje.

Povezane vesti

Đorđević za N1 objašnjava da je imao zakazanu emisiju na televiziji „Sunce“ u Aranđelovcu.

„Mi smo ušli u studio, a kolega koji me je dovezao mojim privatnim automobilom je bio parkiran ispred obližnjeg kafića u neposrednoj blizini televizije. Posle nekih 10, 15 minuta je neko pucao u prozor tog kafića u kojem je sedeo moj kolega i došla je policija koja je izvršila uviđaj“, kaže on.

Prema njegovim nezvaničnim saznanjima, rečeno je da je pucano iz „profesionalne praćke“.

„Da je to kugla koja je nađena na licu mesta, navodno su neka deca uradila. Iskreno sumnjam da su to deca mogla da urade, radi se o duplom, jakom staklu, probijena su oba stakla. Mislim da je to neki atak i pretnja meni. Imam razloga da sumnjam jer hajka koja se vodi protiv mene i mojih kolega, pre svega iz Sindikata površinskih kopova Kolubare, traje pune dve godine“, ističe Milan Đorđević.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare