(VIDEO) „Lopovi sede nam u upravi“: Navijači optužili upravu za srozavanje ugleda FK Partizan

Vesti 16. jun 202416:07 > 17:58 98 komentara

Navijači Partizana nezadovoljni aktuelnom upravom fudbalskog kluba okupili su se kod Terazijske česme, a zatim krenuli u protestnu šetnju koja se završila kod zgrade Vlade. Oni su najavili da će podneti krivične prijave protiv Miloša Vazure i Milorada Vučelića zbog krađe, malverzacija, utaje poreza, a optužuju ih i za srozavanje ugleda kluba.

Tokom šetnje su se čuli povici „Uprava napolje“, „Lopovi, lopovi, sede nam u upravi“ i „crno-bela zastava zar vam nije svetinja“.

Kako je ranije saopšteno, plan je bio da se stane kod FSS, zatim kod Skupštine, gde je predat Apel za promene, a šetnja je završena kod zgrade Vlade Srbije.

Kod Terazijske česme, pre šetnje, okupljenima su se obratili istaknuti partizanovci.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Jugoslavije Dževad Prekazi rekao je za N1 da je ovaj fudbalski klub danas u okovima i da ga treba osloboditi, kao i da njime treba da upravljaju bivši fudbaleri i „legende“.

Podsetimo, nekadašnjih 79 prvotimaca ovog kluba potpisalo je „Apel za oslobođenje Partizana“, koji su pokrenuli članovi udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika. Oni dokumentom se traže ostavke direktora kluba, predsednika, članova uprave, raspuštanje klupske skupštine i istraživanje funkcionera ovog kluba. 

N1
N1
N1

U dokumentu se još navodi da je „klub koji je nekad bio simbol slobode, sada otet i zarobljen“, a Prekazi je, gostujući na N1, istakao da su ga zarobili ljudi koji su tu već sedam godina.

Pročitajte još

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare