Srđan Milivojević podneo ostavku na funkciju predsednika Izvršnog odbora DS

Vesti 11. dec 202214:02 55 komentara

Na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) u Jagodini predsednik Izvršnog odbora DS Srđan Milivojević podneo je ostavku na tu funkciju.

Milivojević je za N1 rekao da je dao ostavku na funkciju u DS jer želi da se maksimalno posveti poslaničkom radu.

„Ja prvo smatram da jedan čovek može da radi kvalitetno samo jedan posao, ne može da radi dva posla. Ja sam dao ostavku na mesto predsednika IO DS, jer želim da se maksimalno posvetim poslaničkom radu. Nema nikakvog nesporazuma između mene i bilo koga u rukovodstvu DS“, poručio je Milivojević.

Dodao je da posao poslanika zahteva ogromnu odgovornost i posvećenost, i da će biti još više truda da bi stranka delovala još bolje i „onda sam zamolio da neko drugi preuzme pripremu stranke za sledeće lokalne, pokrajinske i očigledno i parlamentarne izbore koji su veoma blizu“.

„Ono što je za mene veoma važno, ostajem pod plavo-žutom zastavom slobode DS, u timu DS, još aktivniji, sa još većim obavezama u poslaničkom klubu. Ovu pobedu pred nama možemo da dobijemo samo na juriš. Ja se kandidujem da juriš predvodim“, istakao je Milivojević.

U nastavku sednice Glavnog odbora DS u Jagodini za predsednika IO DS izabran je Saša Paunović, nekadašnji zamenik predsednika DS i gradonačelnik Paraćina.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare