Srđan Milivojević sa protesta: Navršava se 15 godina kako nisam ušao u studio RTS

Vesti 30. sep 202320:25 17 komentara

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević kazao je večeras na protestu ispred zgrade RTS da je poslednji put u studio RTS ušao pre 15 godina.

„To se desilo u izbornoj kampanji 2008. godine, za vanredne parlamentarne izbore. Bilo je, doduše, članova DS-a u tom periodu od 2008. do 2012. godine. Meni, zaista, ne smeta što nema mene na RTS. Meni smeta što plaćam TV pretplatu kao i milioni građana Republike Srbije, i na RTS ne mogu da vidim nijednu informaciju o Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz Krušika. A, mogu da vidim na N1 televiziji. Ne mogu da vidim nijednu vest o ‘Jovanjici’, niti o hrabrosti policajaca Slobodana Milenkovića, gospodina Isakova, gospodina Mitića. Ne mogu da vidim nijednu reč o hrabrosti policajke Katarine Petrović, koja je nama ukazala da je kum Aleksandra Vučića, Nikola Petrović pijan i drogiran vozio automobil, kada se slupao i izazvao saobraćajnu nesreću,“ rekao je Milivojević reporterki N1.

On postavlja pitanje da li je uloga RTS da bude medijski servis ili uslužni servis vladajuće stranke i režima Aleksandra Vučića:

„Mnoge druge stvari fale. Ja se, na primer, pitam gde je grad Kruševac na RTS. Mi imamo dopisništvo tamo i ono fenomenalno radi. Nekada Kruševca nema ni na vremenskoj prognozi, a kamoli da izveste o nekim opozicionim aktivnostima u Kruševcu. To je slučaj i u drugim gradovima Srbije.“

O svemu što se dešavalo na večerašnjem 22. protestu „Srbija protiv nasilja“ pročitajte u BLOGU.


Pogledajte još: