SSP: Da li je Stefanović sam doneo odluku da uništi život Zoranu Radmiloviću?

Vesti 09. jan 202115:13 > 16:36 5 komentara
N1

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je da je odbačena krivična prijava protiv Zorana Radmilovića da je ispisivao grafite na kući potpredsednika SSP Dejana Bulatovića i da to dokazuje da Radmilović nema veze sa krivičnim delom za koje ga je optužio bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je agenciji FoNet rekao da je Osnovno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici uzelo u obzir izjave svedoka i nalaze veštaka i ustanovilo da ne postoji nijedan osnov da je Radmilović izvršio krivično delo za koje su ga policija i Nebojša Stefanović optuživali.

POVEZANE VESTI:

On je ukazao da je ministar Stefanović Radmilovića optužio u emisiji i naveo da imaju dokaze protiv njega, ali da se pokazalo da ništa od toga nije tačno.

Stefanović je bivšeg ministra unutrašnjih poslova i sadašnjeg ministra odbrane Nebojšu Stefanovića pitao da li je sam doneo odluku „da uništi život Zoranu Radmiloviću“ i zašto krije onoga ko je ispisao grafite, kao i ko će Radmiloviću vratiti 30 dana života koje je proveo u zatvoru i uništenu reputaciju.

On je ukazao da je SSP 4. decembra pokrenula krivični postupak protiv Nebojše Stefanovića jer je lažno optužio čoveka i da su tražili njegovu hitnu ostavku, između ostalog i zato što nije otkrio ko su neuniformisana lica koja su Radmilovića kada je uhapšen maltretirali, udarali, nudili mu novac da lažno optuži Bulatovića i predsednika SSP Dragana Đilasa za ispisivanje grafita.

Neidentifikovane osobe su 8. oktobra prošle godine na kući Dejana Bulatovića ispisale grafite, među kojima je bio i grafit „Smrt Đilasovcima“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare