SSP: Fekalne vode se slivaju niz ulice u Jajincima, ne može da se živi od smrada

Vesti 25. jul 202211:559 komentara
N1

Preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija treba hitno da spoji naselje Jajinci sa kanalizacionom mrežom Banjica, jer se već danima niz ulice Ivanke Muačević i Orahovačke, sa obe strane brda, ka Kumodražu i Avalskom putu slivaju fekalne vode, saopštio je Opštinski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) Voždovca.

Građani zbog neizdrživo neprijatnog mirisa ne mogu da žive u svojim kućama, navodi SSP.

„Više od 200 porodica u ovom delu našeg grada na vrelim temperaturama je izloženo visokom zdrastvenom riziku, deca im danima gaze po fekalnim vodama, igralište im je samo na tridestak metara od izlivanja kanalizacije, a o tome niko od vas ne vodi računa“, tvrde iz SSP.

Sve se to dešava, kako kažu, u kraju jednog od članova najužeg tima novog gradonačelnika, Aleksandra Savića, koji „baš ništa nije uradio da situaciju popravi dok je bio predsednik opštine Voždovac“.

„Da vas podsetimo na veličinu vašeg nemara – poslednjih par godina, pisana je peticija, predlagana su rešenja od građana, ali i SSP Avalski venac, plaćani su radovi od samih građana, nekolilo puta su organizovani protesti, organizovani su i sastanci građana sa čelnicima vlasti, ali rešenja nema ni na vidiku“, napominju iz SSP.

Komentari

Vaš komentar