SSP: Na dan borbe protiv korupcije – firmi Concord West 10 milijardi dinara

Vesti 09. dec 202210:48
SSP
Izvor: N1

Stranka slobode i pravde saopštila je da je "prihod firme WD Concord West porastao 205 puta od dolaska SNS-a na vlast".

„Sa 532.000 na 109 miliona evra. Zato nikoga ne čudi kada ova, uz Millenium tim, zvanična SNS građevinska firma dobije, kao jedini ispravan ponuđač, posao izgradnje linijskog parka vredan 10 milijardi dinara. Tako će Concord West doći do prihoda od skoro 200 miliona evra i povećanja u odnosu na pre SNS eru od 375 puta. Čestitamo vrednim građevinarima i njihovim političkim partnerima na ovom, sasvim sigurno, svetskom rekordu“, izjavila je Mila Popović, a saopštila SSP.

Kako kaže, ista firma dobila je i izgradnju Osnovne škole „Mitraljeta“ u Batajnici, parkinga u Skerlićevoj, izgradnju objekta SD Radnički, održavanje garaža Parking servisa, interventne popravke za Infostan i mnoge druge.

„WD Concord West je poznat i po kašnjenju radova po Beogradu, kao na primer, 500 dana kašnjenja na izgradnji vrtića na Bežanijskoj kosi ili 200 dana kašnjenja na izgradnji Doma zdravlja u Borči. SNS vlast je za devet godina upravljanja Beogradom od vlasnika nekih firmi napravila milionere i milijardere. I upravo zato insistiramo da se formira antikorupcijski tim u Beogradu. Novi izbori i promena vlasti su jedina šansa da se zaustavi čerupanje beogradske kase“, saopštila je SSP.

Komentari

Vaš komentar