SSP: Naš član priveden zbog izmišljenog napada štanglom na naprednjake u Boleču

Vesti 27. mar 202218:16 14 komentara
boleč fight
SSP

Stranka slobode i pravde saopštila je da je predsednik njenog opštinskog odbora u Grockoj priveden u policiju po prijavi da je navodno štanglom udario aktivistu Srpske napredne stranke na pijaci u naselju Boleč.

„U prepoznatljivom maniru najgorih diktatura, SNS, na čelu sa premijerkom, pokušava da od napadnutog napravi krivca, a od sebe žrtvu. U tom cilju je u policiju priveden predsednik OO Grocka Stranke slobode i pravde, Željko Vagić, po prijavi da je štanglom udario aktivistu SNS-a iako se na snimcima lepo vidi da takvog napada nije ni bilo“, saopštila je SSP.

U saopštenju se ističe da su aktivisti SNS-a prišli štandovima SSP-a na pijaci u Boleču, „evidentno da bi ih provocirali, verbalno napali i fizički se obračunali sa njima“, što se, kako se podseća, takođe vidi na snimcima.

Iz SSP-a je prethodno saopšteno da su nakon odlaska predsednika te stranke Dragana Đilasa iz Boleča, naprednjaci došli ispred štandova SSP-a tražeći da se ugasi zvučnik sa koga je sve vreme događaja emitovana muzika. Zatim su, kako su naveli iz SSP-a, fizički napali okupljene opozicione aktiviste.

Reagujući na incident u Boleču, predsednica Vlade Srbije i poverenica SNS-a za Beograd Ana Brnabić poručila je članovima svoje stranke da „ne nasedaju na provokacije i da nastave da razgovaraju sa građanima o rezultatima, planu i programu za budućnost Srbije i Beograda“.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici  Izbori 2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare