SSP o Bastaću: Radio kao dostavljač hrane, odjednom je imao novca za kampanju

Vesti 13. jun 202418:25 5 komentara
N1

"Marko Bastać je na ove izbore izašao kao kandidat Kurira, odnosno Igora Žeželja. Čovek, koji je da bi preživeo, prethodnih godina radio kao dostavljač hrane, odjednom je imao novca za kampanju na mrežama vrednu desetine hiljada evra, prostorije za svoju listu, bilborde.", naveli su iz Stranke slobode i pravde.

Kako su naveli, glasove na izborima dobio od onih koji su bili protiv Vučića, ali nisu želeli da glasaju za Dobricu Veselinovića i „Biram borbu“.

„Marko Bastać je ostao zapamćen kao čovek koji se protiv režima Aleksandra Vučića, odnosno Gorana Vesića, borio najviše na ulici – od akcija na promociji Vesićeve knjige do performansa ispred zgrade u kojoj je Vesić tada živeo. Danas za to optužuje Dragana Đilasa, objašnjavajući kako je on to sve osmislio dok je on, Marko Bastać, za razgovore sa građanima i u institucijama a ne za jurcanje po ulicama. Zapamćen je Bastać i po optužbama bivšeg bliskog saradnika da ga je fizički maltretirao, kao i po tome što je izašao na izbore 2020. koje je opozcija bojkotvala, a zbog čega je izbačen iz SSP-a“, naveli su iz SSP.

Danas su mu sve ove stvari oproštene i od strane vlasti i od strane opozicije koja je izašla na izbore, poručuju.

„Sve pod parolom promena na Starom gradu. Kada završi ovaj performans Marko Bastać sasvim sigurno više neće morati da radi kao dostavljač hrane. Šta će raditi oni koje će napraviti budalama ostaje da se vidi“, dodaju iz SSP.

Podsetimo, Bastać je za Kurir, između ostalog, naveo da je na izbore izašao isprovociran najavom bojkota. On je kazao i da su u procesu bojkota i borbe za više interese iskorišćeni, odbačeni, zlupotrebljeni i maltene dovedeni pred gašenje organizacije da bi koalicija predvođena liderom SSP Dragom Đilasom ostvarila neke više interese.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare