SSP: Službeni automobil Grada Niša slupan tokom upotrebe u privatne svrhe

Vesti 23. jul 202114:232 komentara
SSP
Izvor: N1

Stranka slobode i pravde saopštila je da je visoka funkcionerka ili funkcioner lokalne vlasti u Nišu uništio službeni automobil, koristeći ga u privatne svrhe i da je šteta na vozilu čak 400.000 dinara.

Uz navođenje registarskih oznaka službenog automobila koje je niška funkcionerka, odnosno, funkcioner koristio, pitali su i Draganu Sotirovski, gradonačelnicu tog grada, da li je službena škoda „superB“ „slupana u udesu koji se dogodio na privatnom putovanju u susednu opštinu Aleksinac“.

„Da li je šteta na prednjem delu auta procenjena na preko 400.000 dinara? Ko je vozio službeni auto i time zloupotrebio gradsku imovinu? Takođe smo dobili informaciju da je na lice mesta izlazila aleksinačka policija, o čemu postoje pisani tragovi i dokazi. Onaj ko je zloupotrebio službeni auto u privatne svrhe mora da podnese momentalnu ostavku na javnu funkciju“, dodaje se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Nišu.

Policijska uprava u tom gradu nije odgovorila na zahtev N1 za informacije o tome da li je bilo saobraćajnih incidenata sa službenim automobilom gradske uprave iz Niša.

Nema odgovora ni na pitanje kada bi saopštenje moglo da se očekuje.

Komentari

Vaš komentar