SSP: Vučić preko svojih medija pokušava da destabilizuje Vladu Crne Gore

Vesti 30. jun 202110:54 > 10:55 3 komentara
Stranka slobode i pravde
N1

Stranka slobode i pravde (SSP) optužila je predsednika Aleksandra Vučića da preko svojih medija pokušava da destabilizuje Vladu Crne Gore i stvori uslove za povratak na vlast "svog partnera Mila Đukanovića, sa kojima deli savetnika poput Vladimira Bebe Popovića i poslovne prijatelja poput Stanka Subotića Caneta".

Povodom medijskog napada na ćerke crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, SSP navodi da to dokazuje da vlast ne razume da su Beograd i Srbija veliki i snažni zbog svoje otvorenosti za sve koji žele da žive, rade i razvijaju svoje potencijale u glavnom gradu Srbije.

„Treća stvar koju je dokazao besramni napad na ćerke predsednika vlade nama najbliže zemlje na svetu – Crne Gore je da su porodice neistomišljenika za Vučića legitimna meta za obračun. Na ovaj način Vučić je još jednom potvrdio da kada opoziciju u Srbiji optužuje kako napada njegovu porodicu on zapravo koristi Gebelsovu doktrinu i optužuje druge za ono što on radi“, navodi SSP.

SSP je navela da će učiniti sve da razvije najbolje odnose sa bratskom Crnom Gorom i da će svi koji su lažima u medijima smišljeno uništavali živote ljudi morati da odgovaraju u skladu sa Zakonom o lustraciji, koji će biti kamen temeljac povratka pravde u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare