Stan u Jajincima izdaje za 500 evra, ali to nije sve…

Vesti 02. dec 202210:1314 komentara
Shutterstock

Na sajtu "Kupujem prodajem" objavljen je oglas, koji se, zbog svoje, u najmanju ruku specifičnosti, deli na društvenim mrežama. Evo i zašto...

Oglas je objavio vlasnik stana u beogradskom naselju Jajinci, koji ga iznajmljuje za 500 evra. U pitanju je, kako se navodi, troiposoban stan od 66 m2 plus terasa od 10 m2.

POVEZANE VESTI

Iako je sama cena previsoka, ljude je na društvenim mrežama zaprepastila jedna druga činjenica: vlasnik traži da budući stanari taj stan – i dovrše.

„Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli, a želi da stan uredi po svojoj želji. Treba uložiti 2000 evra i dobijate NOV stan“, navodi se u oglasu.

Uz komentar vlasnika:

„Razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo tražim ozbiljne stanare koji neće biti u stanu 6 meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaska stanara taj stan više nikad neće biti nov. I u slučaju da hoću da ga prodam, moraću da spustim cenu barem za 30 odsto (što bi bilo oko trideset hiljada evra), budući da stan sad vredi nešto preko sto hiljada“.

Kupujem prodajem/Printscreen

Na društvenim mrežama, na kojima se proširio ovaj oglas, mnogi ne mogu da veruju da je „dotle došlo“, i da je u pitanju šala.

Komentari

Vaš komentar