Stefanović: Ako pokazuju slike zločina, onda neka objave i snimak iz Doljevca

Vesti 21. jul 202118:066 komentara
N1

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović zatražio je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina da objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca.

„Nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da bi uradio isto što i Aleksandar Vulin i da će tražiti od njega objavljivanje još snimaka monstruoznih zločina bande Veljka Belivuka, tražim da se objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca“, poručio je u pisanoj izjavi Stefanović.

Povezane vesti

On je, podsećajući kako je vlast odbila da porodici Stanike Gligorijević pokaže snimak, naveo da je „sakriven je i od javnosti i od suda uz komentar Aleksandra Vučića da ga je on video i da je užasan“.

„S obzirom da je od te izjave prošlo više od godinu dana, a da je sada jasno da više ne važe argumenti zbog kojih je taj snimak skrivan, očekujem što hitnije objavljivanje celog snimka pogibije Stanike Gligorijević“, naglasio je funkcioner SSP, ističući da ne postoji razlog za skrivanje snimka nesreće kod Doljevca.

„Ako Aleksandar Vučić misli da građani Srbije imaju pravo da vide užasne zločine koje je počinila banda Veljka Belivuka, ne postoje više razlozi da se od javnosti sakriva način na koji je poginula Stanika Gligorijević, vozilom visokog državnog i stranačkog funkcionera SNS Zorana Babića“, ocenio je Stefanović.

On je naveo da je „klan Veljka Belivuka nastao, ojačao, osilio se i ubijao za vreme ove vlasti“, ističući da je to „Aleksandar Vučić kroz izjave svojih prijatelja i svojih medija više puta potvrdio, povezujući njegovo delovanje sa visokim funkcionerima SNS“.

Komentari

Vaš komentar