Stefanović: Vulinu najlepše kada radi nešto imaginarno, šta će biti s Tomom

Vesti 15. jun 202412:27 21 komentara
Izvor: SSP

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde naveo u pisanoj izjavi da je odluka Vlade Srbije da Aleksandra Vulina zaduži za saradnju sa zemljama BRIKS-a dobra vest za režim, ali i da je ovom ministru bez portfelja najlepše kada radi nešto imaginarno.

„To je dobra vest za ovaj korumpirani režim jer će ministar najzad moći da se posveti saradnji sa organizacijom koja nema svoje organe, strukturu, budžet i bilo kakvu formu“, naveo je Stefanović komentarišući odluku Vlade Srbije donetu na današnjoj sednici.
On je istakao da je Vulinu najlepše kada radi nešto imaginarno i nepostojeće.

„Dok živi u materijalnom svetu nedokazivog porekla svoje ili tetkine imovine. Sad više neće morati samo da se klanja Staljinu u Moskvi, već da dodatno dokazuje zapadnim partnerima kako Vučić i SNS uspešno zatvaraju klastere i poglavlja za pristup EU“, dodao je potpredsednik SSP.

Stedanović je upitao šta će sada biti sa nekadašnjim predsednikom Tomislavom Nikolićem i njegovim „fantomskim i takođe nepostojećim“ Savetom za saradnju sa Rusijom i Kinom.

Kako je Stefanović rekao, ovaj Savet služi jedino da Nikolić živi u vili na Dedinju.

„Teško će režim moći da objasni postojanje čak dva fantomska, nevidljiva, organa za ništa i dva čoveka kojima su dali da ‚nešto rade‘ na uštrb novca građana Srbije. A građani? Građani će zauzvrat dobiti nastavak laži, propagande i paralelnog naprednjačkog Diznilenda za privilegovane bez ikakvih rezultata i smisla“, zaključio je Stefanović.

Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela odluku o zaduženjima ministara bez portfelja, među kojima je i Aleksandar Vulin koji se nalazi na crnoj listi SAD.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare