Stižu ronioci u Novi Pazar, nastavlja se potraga za nestalima u reci Trnavici

Vesti 20. jan 202308:45 0 komentara

Potraga za dva muškarca koja je u četvrtak odnela nabujala reka Trnavica u Novom Pazaru trajala je tokom cele prethodne noći, a biće nastavljena i danas. Kako javlja reporterka iz tog grada, u Novi Pazar danas stižu i ronioci kako bi pomogli spasiocima u potrazi.

Pročitajte još:

Dva muškarca upala su u nabujalu Trnavicu u četvrtak kada su pokušavali da postave džakove sa peskom kako bi sprečili da voda prodre do njihovih kuća. Za njima je u vodu skočio sin jednog od nestalih, ali je on izvučen iz vode i spasen.

Policija tokom jučerašnjeg dana nije dozvoljavala građanima da se približavaju rekama, a reporterka N1 javlja da iako se situacija smirila i dalje nije bezbedno približavati se obali jer je zbog niskih temperatura i snežnih padavina počelo da se ledi na površini, zbog čega je moguće da dođe do proklizavanja i upadanja u vodu.

Reke u Novom Pazaru su se vratile u svoja korita i situacija više nije alarmantna, a za vodom koja se povukla ostale su poplavljene mnoge kuće, njive i usevi na kojima je ostao mulj i smeće.

U Novom Pazaru je otežano snabdevanje vodom za piće zbog zamućenosti vode koja stiže na filtersko postrojenje. Pojedini delovi grada nemaju vodu od sinoć, ali se svi nadaju da će do kraja dana sve biti regulisano, javila je reporteka.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!