Dve osobe poginule, tri povređene u sudaru ‘lade’ i traktora kod Vladimirovca

Vesti 13. feb 202209:41 > 17:50 11 komentara
Hitna pomoć, vozilo hitne pomoći, ambulantna kola, ambulanta
BETA/Dragan Gojić

A.Z. (32) i M.V. (40) poginuli su u nesreći koja se dogodila oko 23.30h na magistralnom putu između Vladimirovca i Alibunara, dok su tri osobe na bolničkom lečenju, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Iako su mediji preneli informaciju da je još jedna osoba podlegla povredama u nesreći, tužilaštvo zasad nema takve informacije, prenosi Nova.rs.

„Putničko vozilo marke ‘Lada’, u kojem su bili A.Z. i M.V. sa još tri lica, su išli iz pravca Vladimirovca u pravcu Alibunara, kojom prilikom je došlo do kontakta putničkog motornog vozila ‘Lada’, koje se kretalo iza traktora i traktora kojim je upravljao E.T. i kretao se u istom pravcu i smeru kao i putničko vozilo, od čijeg udarca se traktor prevrnuo, a iz putničkog vozila su ispala dva lica, dok su dva lica izvađena iz vozila“, navodi se iz tužilaštva.

Dodaje se da je na licu mesta preminuo A.Z., dok je M.V. preminuo u Opštoj bolnici u Pančevu, dok se jedna osoba nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Pančevo, a dve su prevezene na lečenje u Beograd. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršio uviđaj, naloženo je da se uradi obdukcija preminulih, da se svim učesnicima uzme analiza krvi i urina, kao i da se uradi vanredno tehnički pregled na vozilima, kao i da se utvrde sve činjenice koje su značajne za utvrđivanje uzroka nesreće.

Podsetimo, nakon udesa je došlo do požara na automobilu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare