Sudar četiri vozila kod Bubanj Potoka, povređeno šestoro odraslih i sedmoro dece

Vesti 15. avg 202113:40 > 16:59 37 komentara
Printskrin Tanjug

Pet odraslih osoba i sedmoro dece je povređeno u sudaru četiri vozila na auto-putu između Bubanj Potoka i Ikee, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj službi Hitne pomoći.

Doktor Marko Bogosavljević sa Instituta za majku i dete izjavio je da su povređena deca u stabilnom stanju i da nisu životno ugrožena.

Bogosavljević je za RTS rekao da su deca uzrasta od pet do 13 godina i da se radi o lakšim povredama, „uglavnom o nagnječenjima i oguljotinama“.

„Troje dece će biti hospitalizovano radi daljeg praćenja da ne bi došlo do pogoršanja opšteg stanja, dok će četvoro biti pušteno na kućno lečenje“, dodao je on.

Odrasli su prevezeni u Urgentni centar, a agenciji Beta je ranije rečeno da su tri osobe teže povređene.

U sudaru su učestvovala četiri vozila, intervenisale su četiri ekipe Hitne pomoći, a saobraćaj na tom delu auto puta je normalizovan.

Izvor: Tanjug

U Ministarstvu unutrašnjih poslova je prethodno rečeno Beti i da su na tom delu auto-puta u toku radovi i da su se prvo sudarila dva vozila na koje su zatim naletela još dva vozila.

Putevi Srbije saopštili su da se na delu auto-put E-75, od petlje „Tranšped“ do petlje „Bubanj Potok“ saobraćaj odvija usporeno.

To javno preduzeće je u saopštenju zamolilo učesnike u saobraćaju da budu oprezni pri vožnji i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare