Telekom i dalje u kampanji, zahtev za raskid ugovora sa SBB ubacuju u sanduče

Vesti 10. nov 202217:55 25 komentara
N1

Telekom Srbija nastavlja kampanju protiv SBB-a sa ciljem preuzimanja korisnika ove kompanije, a ovog puta otišli su i korak dalje. Građani nam javljaju da su im u poštanske sandučiće ubačeni leci sa "savetima" i odštampan zahtev za raskidanje ugovora sa SBB.

Telekom Srbija vodi kampanju protiv SBB-a nudeći novim korisnicima posebne pogodnosti, ali – samo ako su prethodno imali ugovor sa SBB.

Svoje promotivne štandove sa porukom „Raskid sa SBB-om? Moguće je“ prvo su postavljali ispred poslovnica SBB, zatim su ih „ubacivali“ čak i u holove zgrada  beogradskih opština, pa i na pijace u glavnom gradu.

Po gradovima su lepili plakate na kojima je poziv da se raskine ugovor sa SBB-om i kontakt telefon. Gledaoci N1 su nam ranije ispričali da im je kada su pozvali taj broj telefona, ponuđena pravna pomoć i prevoz do poslovnice, kako bi raskinuli ugovor.

Ovoga puta, otišli su i korak dalje. Kako nam je javila čitateljka iz Beograda, u svom poštanskom sandučetu zatekla je letke, od kojih je jedan odštampan zahtev za raskid ugovora. Čitateljka, koja nam je i dostavila fotografije letaka, navodi da je „dugogodišnji korisnik SBB, a takođe i budući“.

Čitateljka N1

Zbog akcija koje sprovodi, SBB je saopštio ranije da je kompanija Telekom Srbija pokazala „po ko zna koji put da za njih ne važi poslovni moral, da postupaju suprotno pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, zbog čega će SBB tužiti ovu državnu kompaniju“.

Čitateljka N1

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare