Telekom pomogao Karleušinom albumu – stotine hiljada evra građana za vulgarnosti

Vesti 16. avg 202320:06 238 komentara

Posle nekoliko akcija sa ministrom Goranom Vesićem, gostovanja u Hit-tvitu i napada na glumce koji šetaju u protestima, pevačica Jelena Karleuša snimila je novi album. "Prijatelj" njenog novog izdanja je državni Telekom Srbija. Još na početku maja iz poslaničkih klupa stigla je informacija da će Karleuša od Telekoma Srbija za projekte na kojima radi dobiti milion i po evra.

„Oduvek sam se trudila da budem na pravoj strani“, poručuje Karleuša u novom spotu.

I eto pevačice na strani onih koji prave, kako sama navodi, najskuplje albume, spotove a očekuje je i TV emisija. Sve to 11 godina nakon poslednjeg albuma.

„Nekako je Jelena veliki bot, ima tih malih koji se zadovoljavaju sendvičima, bonžitama, a veliki botovi dobiju nešto što je unosnije i opipljivije“, kaže urednik Danasa Dragoljub Petrović.

Od koga je pevačica dobila opipljivije i koliko, čulo se još u maju iz skupštinskih klupa, a tvrdnje i sad ponavlja poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković.

„Jelena Karleuša je prvo dobila 300 hiljada evra, pa u maju još 150 hiljada evra, a dogovor sa vlastima je da dobije milion i po evra za određene projekte koje je imala. Čak je i sam predsednik Vučić potvrdio da to nije nikakav problem ako MTS sponzoriše album, jer on to radi u službi marketinga“, navodi Stanković.

Ni Karleuša nije krila da očekuje novac i pokušala je da bude ironična, kada je u Hit tvitu napala glumce koji učestvuju u protestima Srbija protiv nasilja.

„Pevačima niko ne daje lovu, uhhh čekajte to mi je glavni šlagvort, čula sam neki poslanik je rekao, lik neki nepoznati, da neki vaš kolega u Skupštini da treba da dobijem milion i po evra. Pa, Vučiću, ako slušaš ja sam tvoja princeza, čekam milion i po da mi uplatiš, tako su rekli u Skupštini, ako mi ne da vlast, ja čekam te pare od opozicije“, izjavila je Karleuša u Hit tvitu.

Screenshot

„Dobro, možda i dobijete ponudu ovih dana“, dodala je novinarka Verica Bradić.

„Ali samo milion i po i gore, jer su glumci više plaćeni“, rekla je Karleuša.

Pevačica ne krije i da sada nekoliko meseci kasnije ima najskuplji projekat na Balkanu.

„Prvo je bio koncert ispred Skupštine za Novu godinu, pa je hvalila Vučića u Hit tvitu i učestvovala je aktivno na kontramitingu i ona je puno učinila za Vučića i sada je red da nešto Vučić učini za nju preko svog poluprivatnog preduzeća zvanog Telekom. Ja bh voleo da je Telekom finansirao novi albun Iron Maidena, ali oni nisu ništa učinili za Vučića“, kaže Petrović.

Iz Telekoma do sada nisu odgovoroli na naš upit da li je tačno da je pevačica Jelena Karleuša dobila pola miliona evra za novi album, a da je očekuje još milion evra novca građana Srbije, navodno za emisiju koja je očekuje na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Ta televizija sa nacionalnom frekvencijom nije Prva televizija, kaže za N1 njen vlasnik i vlasnik Kopernikusa Srđan Milovanović.

„Nikakve kontakte sa Jelenom Karleušom i njenim timom nismo imali o bilo kakvoj emisiji koju bi ona vodila, odgovorio je Milovanović na pitanje N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare