Tepić: Linč će doći na svačija vrata, čak i onih koji ćute

Vesti 17. mar 202321:17 44 komentara
N1

Potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je na tribini u Zrenjaninu da sanja Srbiju bez mržnje i podela i istakla da godinama upozorava da će “linč doći na svačija vrata, čak i onih koji ćute”.

Ona je kazala da se varaju svi koji misle da će proći bolje ako ćute, ne bune se i ostanu apolitični, jer je samo pitanje kada će doći i na njihova vrata, a tada više neće imati ko da ih brani.

Propaganda režima je bila takva da posvađa i dva oka u glavi i danas su došli na vrata antikorupcijskih tužiteljki i profesora sa Fakulteta političkih nauka, a doći će na svačija ako im dozvolimo, kazala je Tepić, saopštila je SSP.

Ona je podsetila da su samo u poslednjih 48 sati zabeležene pretnje profesorima, opoziciji, kao i pretnje i vređanja u skupštinskom Odboru za kultruru i informisanje.

Ukazala je da je jedino rešenje da se na sledećim izborima smeni sadašnja vlast koja nas je svesno odvojila od Evrope, dodavši da i u Evropskoj uniji možda neko može da krade od naroda, ali će taj biti uhvaćen i kažnjen, a neće biti nagrađen državnom funkcijom.

Samo u evropskoj Srbiji moći ćemo da živimo bez straha život dostojan čoveka, sa većim zaradama i penzijama, da se obrazovanje i znanje ceni, a ne da bude prepreka, jer je članska karta važnija. Za to se mi borimo i nećemo stati, poručila je Tepić u okviru kampanje „Srbija u Evropi“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare