Tepić o navijačkoj tuči: Evo u čemu je Srbija rekorder, ali to Vučić ne crta

Vesti 23. mar 202314:49 134 komentara
marinika tepić
N1

Oko ponoći je u Beogradu izbila masovna tuča oko 40 mladića u Gandijevoj ulici, a povređeno je više osoba. "Evo u čemu je Srbija rekorder. Ali to Vučić ne crta na svojim tablama", piše na Tviteru potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više osoba. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj osoba, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druge dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za Grad Beograd.

Marinika Tepić na to poručuje: „Deca od 13 i 15 godina se tuku maltene do smrti zbog navijačkog opredeljenja. Motkama! I sekirama! Policija gde je? Čuva leđa? Zbog? Samo mere Margaret Tačer! Za spas! Ne za kaznu!“, napisala je ona na Tviteru.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađe osobe, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

„Budite uvereni da će Policijska uprava za Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja“, naveo je on.

Komentari (134)

Vidi sve komentare