Tepić o prebijanju nasmrt Mijatovićevog brata: Agresija van kontrole, jer huligani su Vučićeva “ekipa”

Vesti 27. maj 202410:50 49 komentara
N1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je povodom napada huligana na Voždovcu na brata potpredsednika Vlade BiH, koji je nakon toga preminuo, da je "agresija van kontrole" jer su "huligani Vučićeva ekipa”, kao i da će ona tek eskalirati.

„Huligani nasmrt pretukli na Voždovcu brata potpredsednika Vlade BiH, jer je hteo da zaštiti sina kog su maltretirali. Agresija je van kontrole. Jer huligani su Vučićeva ‘ekipa’. Postali ‘biznismeni’, ‘investitori’. Izvođači all-inclusive. Tek će eskalirati“, napisala je Tepić na društvenoj mreži X.

Podsećamo, Đorđe Mijatović (37), brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića stradao je juče u Beogradu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukla dvojica huligana u dečijem parku na Voždovcu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare