Tepić: Palmina funkcionerka otkrila identitet devojčice

Vesti 12. maj 202120:14 > 21:5471 komentara
Izvor: Tanjug / Tanja Valič

“Nikada ne bih javno otkrila ko su maloletnice čije se nage fotografije i snimci nalaze na telefonima Palminih najbližih saradnika. Za mene je skandalozno to je što je direktorka Centra za socijalni rad iz Jagodine obelodanila identitet svog deteta i što je Palma prethodno najavio da će to da uradi, ali uprkos tome nastaviću da insistiram da se zaštite žrtve”, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

“Palmina funkcionerka, Biserka Jakovljević, otkrila je identitet svog sopstvenog deteta i sama je potvrdila priču. Ona sigurno zna zašto je to učinila i za mene je to zaista šok bio Zapravo, najskandaloznije je to što je Palma najavio da će ona to učiniti. Uprkos tome i dalje insistram da se žrtve zaštite. Gospođa Jakovljević je samo potvrdila moja saznanja da postoji telefon sa fotografijama i snimcima i zato očekujem da tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo”, naglasila je Tepić za portal Nova.rs.

Povezane vesti

Podsetimo, na današnjoj konferenciji za medije, Tepić je istakla da policija ima telefon sa fotografijama i snimcima nagih ćerki najbližih saradnika lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ovaj telefon je, kako je istakla, zaplenjen 21. juna prošle godine kod jednog od Markovićevih saradnika.

“Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine”, upitala je ona.

Nakon toga, oglasio se Marković koji je najavio da nema veze sa snimcima, najavljujući da će se majka jedne devojčice oglasiti javno.

“Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi“, poručio je Marković u pisanoj izjavi.

Majka devojčice se ponovo oglasila, ovog puta video porukom

Iz uprave Grada Jagodine je tokom večeri stigao imejl sa video porukom Biserke Jakovljević u kojoj ona moli Mariniku Tepić da „ostavi na miru njenu porodicu“ i da prestane da je „zloupotrebljava za sticanje jeftinih političkih poena“.

Iz jagodinske uprave navode i da je laž da telefon pripada Biserki Jakovljević, iako Tepić to ni u jednom trenutku nije ni rekla.

Ponavljaju da telefon pripada osobi koja je u izbornoj kampanji radila za jednu opozicionu grupaciju i koja je pokušala da uceni Biserku Jakovljević.

„Majka je prijavila policiji koja je reagovala i ta osoba je uhapšena, a njen telefon zaplenjen“, poručuju iz jagodinske uprave.

Komentari

Vaš komentar