Tepić: Vučić i od Topalka napravio „narodnog neprijatelja“

Vesti 03. mar 202422:53 41 komentara
FoNet/Milica Vučković

Izbori u Beogradu se ponavljaju zato što je Srpska napredna stranka izgubila vlast u glavnom gradu, izjavila je večeras u "Utisku nedelje" jedna od čelnica izborne liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić i ocenila da je Aleksandar Vučić u komentarima izbornog procesa i od narodnog pevača Topalka napravio "narodnog neprijatelja".

Ona je ocenila da su jutros, pred očima cele javnosti, pnaprednjaci okazali da nemaju većinu u Beogradu i da je jedini izlaz ono što je „Srbija protiv nasilja“ tvrdila od 17. decembra – da su „pokšali krađom izbora da promene volju građana“.

„Sada je car go, samo što oni to pokušavaju drugačije da nazovu. Ono što je najvažnije jeste da smo se izborili da se ti izbori održe ponovo u Beogradu“, istakla je Marinika Tepić.

Komentarišući večerašnji govor predsednika Srbije i donedavnog predsednika SNS Aleksandra Vučića na predizbornom skupu naprednjaka u SC „Šumice“, Tepić je rekla da je Vučić, osim opozicije, čak i od pevača narodne muzike Topalka, napravio „državnog neprijatelja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare