Tepić: Zaposleni od SNS-a dobijaju direktivu da prisustvuju Vučićevim mitinzima

Vesti 13. mar 202311:02 108 komentara
vranje SNS miting
Tanjug/Miloš Milivojević

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na svom Tviter nalogu da Srpska napredna stranka šalje direktivu zaposlenima u gradskim i opštinskim upravama i preduzećima, da pruže podršku Aleksandru Vučiću na mitinzima 17. marta u Sremskoj Mitrovici i 24. marta u Somboru.

Tepić je na svom Tviter nalogu objavila i fotografiju SMS poruke koja je navodno upućena zaposlenima iz SNS-a.

POVEZANE VESTI:

„Poštovani, u petak, 17.03, idemo da damo podršku Aleksandru Vučiću u Sremsku Mitrovicu, a 24.03. u Sombor. Polazak za petak je verovatno oko 15 sati, zaposleni da obaveste poslodavce da će ranije izaći. Večeras porukom potvrdite svoj dolazak za Sremsku Mitrovicu. Zbog velike kvote pokušajte da obezbedite još nekog da krene sa nama. Hvala. Pozdrav“, stoji u poruci.

Tepić je uz fotografiju ostavila i komentar: „Problemi u raju, velika kvota!’Spontano’ u Sremskoj Mitrovici i Somboru. I tako petkom. Iz Zakona o radu: ‘Idemo da damo podršku Aleksandru Vučiću, zaposleni da obaveste poslodavce da će ranije izaći’!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština je krenuo od Vranja gde je u subotu održan veliki miting u Sportskoj hali. Na sednici GO SNS najavio da će se potruditi u narednih godinu dana da obiđe svaku opštinu u Srbiji, a naveo je i da se nada da će moći i da ode na KiM.

Prema saznanjima N1, niški naprednjaci imali su zadatak da tog dana obezbede oko 2.000 ljudi za skup u Vranju, koliko ih je iz Niša, prema izvoru N1, i došlo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare