Teška nesreća kod Aleksinca: Sudarili se auto i kamion, jedna osoba stradala

Vesti 24. jun 202219:01 > 20:47 4 komentara
Miljana Isailović/Nova.rs

Mladić (20) je poginuo u teškoj saobraćajanoj nesreći, koja se dogodila oko 17.15 na putu Sokobanja - Aleksinac, u mestu Subotinac, kada su se sudarili putničko vozilo i kamion za prevoz radnika, javlja Nova.rs. Petoro teže povređenih upućeno je u Klinički centar Niš, a petoro je zadržano u aleksinačkoj bolnici, rekao je dežurni ortopedski hirurg Nenad Blagojević.

Do nesreće je došlo kada je mladić, koji je vozio automobil „reno“, prema rečima očevidaca, pri velikoj brzini ušao u suprotnu traku gde se kretao kamion i sudario se, prenosi Nova.rs.

Oba vozila su smrskana, u kamionu su se nalazili radnici koji su povređeni.

Kola Hitne pomoći su prevezla radnike do najbliže bolnice, kako bi im bila ukazana pomoć.

„Ja sam išao kolima, kilometar ispred kamiona, vraćali smo se iz Sokobanje gde radimo na akva parku, danas nam je bio poslednji radni dan“, rekao je za Nova.rs ef povređenih radnika.

Dobio je, kako kaže, poziv od radnika koji su bili u kamionu iza.

„Nisu znali da mi kažu kako je došlo do nesreće, osim da je automobil prešao na njihovu stranu kolovoza i direktno ih udario. Verovatno je izleteo iz krivine jer je, kako su mi kazali, jako brzo vozio. Strašno je ovo što nam se desilo, jer i mi učestvujemo u radovima na putu gde nam je juče poginuo kolega kada ga je pregazio kamion. Sutra mu je sahrana, bilo smo potreseni zbog te nesreće, a sada nam se desila druga“, rekao je šef radnika.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare