Timovi se vraćaju na lokacije koje su već pretraživali: Deveti dan potrage za telom Danke Ilić

Vesti 12. apr 202420:10 2 komentara

Deveti dan potrage za telom devojčice Danke Ilić, ubijene kod Bora, približava se kraju. Danas su pretraživani atari sela Zlot i Sumrakovac kod Bora, a iz policije sem tih, nema drugih informacija.

Informacija nema ni o rezultatima potrage za telom dvogodišnjakinje, osim onih koje se odnose na predele koji se pretražuju, ali su i one i dalje previše opširne.

Ekipa N1 uputila se ka mestu Sumrakovac, 13 kilometara udaljenom od Bora i umalo se izgubila u atarima oko tog sela, s obzirom na to da je reč o izuzetno nepristupačnom terenu. Ekipa se umalo zaglavila usput, a nakon što je stigla do centra Sumrakovca i razgovarala sa meštanima, od njih je dobila informaciju da nisu nikoga videli – ni policajce, ni pripadnike vatrogasno-spasilačkih službi.

Ptočitajte još:

Ponovo su pretraženi atari Zlota, a RTS je naveo da se opet pretražuje i Lazarev kanjon, ali i Lazareva pećina. Sumrakovac je bio u fokusu potrage u prvih nekoliko dana, te se čini da se timovi za pretragu vraćaju na lokacije koje su već pretraživali. Pretpostavlja se da oni sumnjaju da tu postoji najveća šansa da se pronađe trag koji bi doveo do konačne lokacije dvogodišnje Danke Ilić.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova na pitanja N1 u vezi sa tim da li su dobili neke nove dokaze i da li imaju pretpostavku šta će se u subotu dešavati na terenu, još nisu odgovorili.

Ipak, kažu da su da nastavljaju sa potragom, da neće prestajati dok se telo ne pronađe, kao i da nastavljaju i sa drugim operativnim radnjama, kao što je razgovor sa mogućim očevicima i svedocima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare