Trajković: Iz Nemačke stigla ekspertiza o okolnostima ubistva Olivera Ivanovića

Vesti 30. jun 202109:27 > 09:29 23 komentara
N1

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je da je pre desetak dana saznala "da je iz Nemačke došla ekspertiza kako bi se ustanovile okolnosti i rasvetlilo ubistvo Olivera Ivanovića".

Trajković je za list „Danas“ izjavila da je do saznanja, koja se tiču rasvetljavanja okolnosti ubistva kosovskog političara Olivera Ivanovića, došla iz „međunarodnih krugova“.

POVEZANE VESTI

Povodom vesti, koja se sa sedam dana zakašnjenja pojavila u srpskoj javnosti, da je nevenčana supruga Olivera Ivanovića Milena Popović, poslanica Srpske napredne stranke, napustila sednicu parlamenta na kojoj je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zbog prisustva Milana Radoičića, osumnjičenog za ubistvo Ivanovića, ona je izjavila da je „u šoku“, ali da je „nekako znala da će ovo da se dogodi“.

Popović je u utorak agenciji Beta rekla da postoje razlozi koje ne želi da komentariše i objašnjava, a zbog kojih ne želi da sedi u istoj prostoriji sa Radoičićem.

„Istraga ubistva mog supruga je jako komplikovan proces. Znam da naši istražni organi rade na rešavanju slučaja i apsolutno verujem da će kad-tad biti otkriveni nalogodavci, organizatori i izvršioci ubistva Olivera Ivanovića“, kazala je Popović.

Ivanović je sa nekoliko hitaca ubijen 16. januara 2018. godine u severnom delu Kosovske Mitrovice, ispred prostorija svoje partije „Sloboda, demokratija, pravda“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare