Tri osobe i policajac uhapšeni zbog trgovine narkoticima

Vesti 02. feb 202422:50 4 komentara
Amir Hamzagić/Nova.rs

Pripadnici kruševačke policije i kraljevačke žandarmerije uhapsili su četiri osobe, među kojima je jedan policijski službenik iz Kruševca, zbog trgovine narkoticima i posedovanja oružja.

Policija je večeras saopštila da su uhapšeni B.Đ. (50) državljanin Bosne i Hercegovine, J.Š. (35) iz Beograda, P.Đ. (49) iz Kruševca i M.P. (27) policijski službenik iz Kruševca.

Navedeno je da je policija pretresom na više lokacija u gradu koje su koristili osumnjičeni, pronašla i oduzela više od 57 grama kokaina, dva pištolja, 59 komada municije različitog kalibra, manju količinu marihuane, deset mobilnih telefona, oko 1.200 evra i putničko vozilo.

Pročitajte još

M.P. je, kako se sumnja, posredovao u kupoprodaji kokaina između J.Š. i jednog maloletnika.

Uhapšenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Policija je saopštila da je u drugoj akciji, radeći na rasvetljavanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, izvršenog na štetu muškarca (69) iz Kruševca, uhapsila N.B. (41) iz Kosova Polja, V. A. (41) i A. A. (45) iz Kruševca.

N.B. se sumnjiči da je namerno izazvao požar na automobilu „reno klio“ u vlasništvu oštećenog Kruševljanina, kako se sumnja po nalogu V. A. i A. A., i uz obećanu novčanu naknadu.

Osumnjičenima je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare