Tuča među niškim naprednjacima: Ima nekoliko struja i sve se međusobno napadaju

Vesti 25. nov 202219:14 35 komentara

Da u niškom SNS-u postoji više struja i svaka napada jedna drugu kaže njihov član Marko Simov, koji je sinoć u tuči u stranačkim prostorijama zadobio lakše telesne povrede. Sukobio se sa bivšim poslanikom, sada odbornikom naprednjaka Milošem Banđurom i tvrdi da ga je vređao na nacionalnoj osnovi. Banđur nije odgovorio, a da li će i ko nakon tuče u stranci završiti na sudu čeka se odluka tužilaštva.

Jedan sat pred utakmicu koju su svi gledali, sastanak u prostorijama SNS-a na Ledenoj steni bio je pri kraju. Marko Simov nije prisustvovao, kaže da je Banđura sačekao nakon sastanka.

„Vrlo diskretno, šapatom mu kažem šta imam. On na moje iznenađenje počinje da me psuje“, priča Simov.

Navodi da je te psovke hteo da snimi.

marko simov
N1

„Kažem mu da to kaže u telefon. On kaže, ali ga otima i u haosu gde pokušavam da vratim telefon dobijam nekoliko udaraca u glavu„, dodaje Simov.

Lekari su zaključili – lake telesne povrede. Sukob iz ugla Banđura nismo čuli, jer nije odgovorio na pozive N1.

Od niških SNS funkcionera jedini je komentar pristao da da predsednik skupštine grada Boban Džunić.

boban džunić
N1

„Osuđujem svaki vid nasilja. Što se tiče Vašeg konkretnog pitanja, mislim da je svako od nas odgovoran za svoje ponašanje“, poručuje on.

Pitanje je bilo kakve će biti posledice po učesnike, a kada je reč o uzrocima, Simov kaže da postoje sukobi u niškom SNS-u.

„U Nišu ima nekoliko struja, koordinator nema autoritet, svaka struja napada jedna drugu“, tvrdi Simov.

Kada je reč o pravnim posledicima ovog događaja policija je, prema našim saznanjima, do 5 ujutru prikupljala izjave učesnika i svedoka i predmet predala Tužilaštvu, čija se odluka očekuje.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare