Tužilaštvo u Sarajevu: Slobodan Milutinović Snajper pušten iz pritvora

Vesti 04. mar 202116:35 > 16:3712 komentara
Slobodan-Milutinovic-Snajper foto nova rs
Izvor: Nova.rs

Novosađanin Slobodan Milutinović zvani Snajper, vođa navijača FK Vojvodina i Goran Nikolić iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na području Jahorine, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, potvrdio je za portal Nova.rs portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

On je naveo da su državljani Srbije privedeni na kriminalističku obradu i da su pušteni budući da nije bilo osnova za njihovo zadržavanje.

“S obzirom da postoji sumnja da je imenovani (Milutinović) počinio određena krivična dela iz Krivičnog zakonika Republike Srpske, nastavlja se sa radom u ovom predmetu”, saopštio je Kramer za Nova.rs.

Državljani Srbije privedeni su na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, rekao je portparol za agenciju Srna.

Kako je Nova.rs pisala, Milutinović je dobro poznat policiji, ima debeo dosije i presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu je zabranjen pristup stadionu “Karađorđe” kad FK Vojvodina igra utakmice.

Komentari

Vaš komentar