U Bačkoj Palanci predat zahtev za ostavke nadležnih, rok do petka

Vesti 08. avg 202311:48 21 komentara

U Bačkoj Palanci predat je zahtev sa potpisima građana, kojim se traže ostavke predsednika opštine Bačka Palanka, komandanta Opštinskog štaba za vanredne situacije Branislava Šušnice, njegovog zamenika Mite Lačanskog, direktora JP „Standard“ i člana štaba za vanredne situacije Miroslava Sićevića, načelnika Opštinskog štaba za vanredne situacije Zorana Srdića i svih članova štaba.

N1/Aleksandar Milanović

Rok za ispunjenje zahteva građana je petak, 11. avgust, a građani su na jučerašnjem protestu rekli da ukoliko se dati rok ne ispoštuje, kreću u radikalizaciju protesta.

Povezane vesti

Protesti u Bačkoj Palanci usledili su posle nevremena koje je 19. i 21. jula zadesilo tu opštinu, a njima se traži odgovornost za nečinjenje u sanaciji posledica oluje.

U nevremenu je stradao 13-godišnji dečak koji je stradao od strujnog udara, iako je nadležnima prijavljivan problema sa kablovima na tom mestu čak 27 puta, a niko ih nije uklonio. I deda dečaka je stradao od strujnog udara posle oluje.

On je pokušao sam da otkloni kablove koji su pali na njegovo dvorište i tada je poginuo, a devet dana kasnije poginuo je njegov unuk.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare