U Novom danu o izborima u BiH: Hoće li „bosanski lonac“ nastaviti da ključa

Vesti 02. okt 202216:09 0 komentara
Novi dan
N1

U Novom danu o najkomplikovanijem izbornom procesu u Evropi. Kako su glasali građani Bosne i Hercegovine? Hoće li izborni rezultati nešto promeniti ili će "bosanski lonac" nastaviti da ključa? O tome u temi jutra govore glavni i odgovorni urednik portala ''Buka'' Aleksandar Trifunović i Despot Kovačević sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu?

Dnevnu štampu prelistavamo sa novinarkom i kolumnistkinjom lista “Danas“ Safetom Biševac.

Intervju lista “Informer“ sa serijskim silovateljem ponovo je pokrenuo pitanje poštovanja novinarskog kodeksa i profesije. Koliko je puta taj kodeks prekršen u 2022. godini nije poznato, ali je sigurno mnogo, ako se uzme u obzir da je samo u poslednjih 6 meseci 2021. prekršen skoro 6.000 puta. Snose li ikakve posledice oni koji svesno kaljaju novinarsku profesiju? O tome sa novinarkom An Mari Ćurčić.

Posle niza uspešnih uloga u različitim projektima, uspeo je da briljira i kao antički junak. U punom zamahu karijere dokazao je da je trenutno jedan od najboljih naših glumaca. O predstavi “Edip“ i nedavnoj premijeri u Jugoslovenskom dramskom pozorištu za Novi dan govori glumac Milan Marić.