U Novom danu o novoformiranoj koaliciji „Moramo“, gost i Ivan Jevtović

N1

Da li će se borba za čist vazduh, vodu i zemlju sa ulice preseliti u parlament? Stranka Zajedno za Srbiju, Otvorena građanska platforma Akcija, inicijativa Ne davimo Beograd i pokret Ekološki ustanak formirali su zeleno-levu koaliciju "Moramo", za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore. U temi jutra Novog dana Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta i Biljana Đorđević.

Štampu sa nama lista glumac Ivan Jevtović.

O reakciji nemačke javnosti na SMS poruke koje su razmenjivali predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen i direktor farmaceutske kuće Fajzer Albert Bojer za Novi dan govori Nemanja Rujević, novinar Dojče velea.

„Kalem“ je sastav koji izvodi tradicionalnu muziku Balkana odevenu u novo ruho. Lepota njihove muzike je u jednostavnosti i ideji koju nosi – približiti savremenog čoveka kulturnom nasleđu koje ovo podneblje čuva. „Kalem“ čine profesionalni, akademski muzičari Stefan Ilić (vokal/violina) i Dušan Popović Lipovac (gitara). Oni su naši gosti ovog jutra.

Izložbu ULUS NOVI ČLANOVI – 2022., koje se održava u Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, publika će moći da pogleda do 10. februara. Naš gost biće umetnik Marko Tirnanić.