U Novom danu o stambenim kreditima za mlade, gost i Predrag Voštinić

Vesti 19. feb 202212:23
Izvor: N1

Vlada Srbije usvojila je odluku o pomoći od 20.000 evra za mlade prilikom kupovine stana. Konkretni uslovi se još definišu, a jedan od njih je i da par ne sme zajedno da ima zaradu veću od 138.000 dinara. Mogu li subvencije države da ohrabre mlade na kupovinu nekretnine? Da li je podizanje kredita sa malim detetom i prosečnim primanjima smela avantura za mlade parove? O tome u temi jutra govore Jovana Božičković iz Krovne organizacije mladih Srbije i urednik ekonomskog portala "Kamatica" Dušan Uzelac.

Štampu prelistavamo sa Predragom Voštinićem, članom Lokalnog fronta.

„Mislim da se ti pojavljuješ u ovom videu…“, poruka je koju poslednjih dana dobija veliki broj korisnika Fejsbuka od svojih prijatelja. U stvari, reč je o tzv. fišing kampanji koja za cilj ima prikupljanje ličnih podataka korisnika i njihovu zloupotrebu. Šta je fišing kampanja? Kako da ne nasednemo na nju i kako da prijavimo prevarante, reći će nam Bojan Perkov iz SHARE Fondacije.

Sva dela naše najistaknutije kompozitorke klasične muzike Isidore Žebeljan uskoro će se naći i u digitalnim izdanju. Time će njena dela biti dostupna svim ljubiteljima klasične muzike širom sveta. Naš gost biće Borislav Čičovački, suprug Isidore Žebeljan.

Komentari

Vaš komentar