U Skupštini: Ko se „predozirao paradajzom iz Jovanjice“, ko „kruži u prirodi“…

Vesti 02. avg 202220:23 > 20:4816 komentara
Vesna Lalić / Nova.rs

Na današnjoj sednici Skupštine Srbije mogle su se čuti i uvrede - pitanje da li su određeni poslanici "uzeli terapiju za današnji dan", "ko se predozirao vlašću" pa se njegovi poslanici "tako ponašaju kao da su se predozirali organskog paradajza sa Jovanjice", ko su "robovi Aleksandra Vučića" koji "nemaju prava da kažu svoje mišljenje".

Pogledajte video:

A šta su poslanici rekli o kandidatu za predsednika Skupštine Srbije Vladimiru Orliću? Od predstavnika vladajuće većine za koje je on „osoba koja može, ume i zna da sledi srpsku politiku“, do opozicionara koji su konstatovali da je „klevetama, napadima, verbalnom agresijom izgradio političku biografiju“. Neki od opozicionih poslanika smatraju da je pesnik, a neki da se radi o „novom Orliću“.

Pogledajte video:

Poslanici opozicije ukazivali su na to na šta su ćutali poslanici većine i koga su branili. Moglo se čuti iz vladajuće većine i ko je, prema njihovom mišljenju „verifikovan kao neko ko govori neistine“ i ko je šampion „u preletanju i kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja“.

Pogledajte video:

 

Komentari

Vaš komentar