Voz usmrtio mladića na pruzi Beograd-Novi Sad

Vesti 14. apr 202315:08 > 17:18 9 komentara
N1/ilustracija

Na pruzi Beograd-Novi Sad, između Batajnice i Zemun Polja, putnički voz je usmrtio mlađeg muškarca koji se nalazio na šinama, saopštilo je preduzeće "Infratstrukture železnice Srbije"

Nesreća se dogodila danas u 14:10 časova kada je voz, koji se kretao iz Novog Sada ka Beogradu, a mladić je stradao na licu mesta.

O nesreći, koja se dogodila u blizini sportskog aerodroma, odmah obavešteni MUP i Hitna pomoć koji su izašli na teren, a železnički saobraćaj na oba koloseka pruge Beograd- Novi Sad je u prekidu.

Uzroci nesreće nisu poznati, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je mladić najverovatnije preskočo ogradu duž pruge, jer u blizini mesta nesreće ograda nigde nije oštećena, navedeno je u saopštenje.

Preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“ izrazilo je saučešće porodici nastradalog i ponovilo upozorenje da je „zabranjeno bilo kakavo kretanje na prostoru železničke pruge, niti njen prelazak mimo putnih prelaza“.

„Ovakvim postupcima se ugružava sopstvena bezbednost, kao i bezbednost železničkog saobraćaja, a najčešće se nažalost završava tragično“, naglašeno je u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare