Ubijen Luka Perenčević na Banjici, u toku potraga za napadačem na motoru

Vesti 09. maj 202213:02 > 13:19 27 komentara
ubistvo
Goran Srdanov/Nova.rs

Luka Perenčević, od ranije poznat policiji, ubijen je na Banjici u Beogradu, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu. Nova.rs javlja da se pripadnici Interventne policije, sa pancirima, trenutno nalaze u Bulevaru Oslobođenja na Banjici, gde je nešto pre 12 sati ubijen Perenčević. U toku je potraga za napadačem na motoru koji je likvidirao Perenčevića.

„Više javno tužilaštvo u Beogradu obavešteno je od strane policije da je u Bulevaru Oslobođenja kod broja 92 oko 11.30 časova lišen života Luka Perenčević. Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu na licu mesta obavlja uviđaj. Izdao je naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, i forenzičara radi izuzimanja tragova, snimaka sa okolnih kamera, veštačenja, a dat je i nalog za obdukciju“, navode iz tužilaštva, a prenosi „Nova.rs“.

Likvidacija se, kako se dodaje, dogodila u bokserskom klubu, kada je napadač sa kacigom upao u lokal i pucao žrtvi u glavu.

Prema nezvaničnim saznanjima „Nove.rs“, nepoznati napadači su zapucali sa dvotočkaša koji je imao natpis poznate firme za dostavu „Glovo“, prepričavaju svedoci.

Kako su opisali, u likvidaciji su učestvovale tri osobe.

Inače, Perenčević je od ranije poznat policiji, a dovodio se u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića na Banjici.

„Nova.rs“ javlja i da su novinare više medijskih ekipa, koji se trenutno nalaze na mestu ubistva napali prisutni muškarci, za koje se pretpostavlja da su prijatelji ubijenog.

„Kako saznajemo, novinare su prvo vređali, pa su ih gađali i flašom. Za to vreme policija stoji na licu mesta i ne intereveniše povodom napada prisutnih“, piše „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare