Učenik koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku primljen u bolnicu

Vesti 04. dec 202210:51635 komentara
Izvor: N1

Mladić N. Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, noćas je hitno primljen u bolnicu. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je pokušao da izvrši samoubistvo, potvrđeno je za N1.

Reporter N1 javlja da se radi o dečaku za kojeg je otac doneo uverenje da je imao traume u detinjstvu.

Povezane vesti

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svesnom stanju. Oko 1.00, primljen je u šok sobu Odeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno, pišu Novosti.

Jedan od lekara iz kruševačke bolnice rekao je za N1 da se čeka izveštaj psihijatra o mentalnom stanju mladića.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je prošle nedelje zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv N. Ž. i učenika I. K. (17), a zahtev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, “ide u pravcu krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu”.

Protiv trećeg učesnika događaja M.M. (18), koji je kao i I.K, ceo incident u učionici snimao, postupak se pokreće pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Trsteniku.

Direktor Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić ranije je doneo odluku o isključenju dvojice đaka N.Ž. i M.M, čime je usvojen predlog Nastavničkog veća koji je jednoglasno donet na sednici 23. novembra. I.K, se podsetimo, ispisao dan pre zasedanja Veća.

Profesorka Marija Stevanović bila je žrtva nasilja u učionici, kada joj je prvo N. Ž. izmakao stolicu, dok su M. M. i I. K. mobilnim telefonima snimali, a potom i distribuirali taj snimak na društvenim mrežama.

Komentari

Vaš komentar