Uhapšen Belivukov saradnik u Pančevu, dok je tužiocu „plaćao kiriju“

Vesti 05. feb 202117:51 > 18:00 komentara
Hapšenje
Shutterstock

Navijač Partizana Miloš Đukanović, blizak vođi "Principa" Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja, uhapšen je danas u Pančevu u društvu dva državna tužioca, a reč je Tomi Zoriću i Milici Ljubičić. Zorić za Nova.rs ističe da je tačno da je prisustvovao hapšenju, ali da ne zna o čemu se radi, jer je reč o mladiću kojem iznajmljuje stan.

Zorić ističe da se sa mladićem našao kako bi preuzeo račune i kiriju.

„Tačno je, našli smo se u restoranu “Vetrenjača” u Pančevu, reč o mladiću koji oko šest meseci iznajmljuje stan, a koji je u vlasništvu moje majke. Moja saradnica i ja smo se danas našli sa njim, kako bih ja preuzeo račune i kiriju od njega. Ne znam čime se bavi, niti o čemu se radi, reč o mladiću fudbaleru. Ostalo zaista ne znam“, kaže Zorić i dodaje da su ga uznemirili navodi u medijima.

Kako je dodao, on je ostao u restoranu sa saradnicom, dok je mladić priveden na informativni razgovor.

Inače, Zorić je član Državnog veća tužilaca, dok je Ljubičićeva zamenik tužioca Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Nova.rs podseća i da su u Pančevu su danas privedene dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta.

U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.